GINDÍBIL MIX
Com combinar la teva ginebra Gindíbil?

GINDÍBIL CLASSIC
La història del nostre nom
Ingredients:
·50 ml. de Gindíbil
·1 rodanxa de taronja
·La teva tònica preferida.
PAS 1
Agafa una copa ben freda (aconsellem posar-la al congelador amb una mica d’antelació) i posa-hi el gel per mantenir la frescor i la rodanxa de taronja.
PAS 2
Afegeix els 50ml de ginebra Gindíbil, la tònica escollida i a gaudir!
Alternatives i recomanacions:
· Et recomanem escollir un tipus de tònica neutra per poder apreciar els tons cítrics i botànics de la ginebra o bé una tònica afruitada per potenciar-los.
· Pots afegir una rodanxa d’una taronja madura per donar-li un toc cítric però dolç, o un parell de rodanxes de mandarina per un toc cítric intens, o bé una rodanxa de taronja sanguina o pomelo per equilibrar l’amargor amb el cítric.
GINMONETTI
Un combinat per sorprendre
Ingredients:
20 ml. de Llimoneti
45 ml. de Gindíbil
30 ml. de suc de pinya
La teva tònica preferida
PAS 1
Agafa una copa ben freda (aconsellem posar-la al congelador amb una mica d’antelació) i posa-hi el gel per mantenir la frescor.
PAS 2
Afegeix els 50ml de ginebra Gindíbil, els 30 ml de suc de pinya, els 20ml de Llimoneti, la tònica escollida i a gaudir!
Alternatives i recomanacions:
· Et recomanem escollir un tipus de tònica neutra per apreciar la sorprenent combinació del Llimonetti i el suc de pinya.
· Pots afegir una rodanxa de pinya al còctel per potenciar un toc més tropical.


GINDÍBILMAN
Un toc de mango
Ingredients:
20 ml. de Llimoneti
45 ml. de Gindíbil
30 ml. de suc de mango
La teva tònica preferida
PAS 1
Agafa una copa ben freda (aconsellem posar-la al congelador amb una mica d’antelació) i posa-hi el gel per mantenir la frescor.
PAS 2
Afegeix els 50ml de ginebra Gindíbil, els 30 ml de suc de mango, els 20ml de Llimoneti, la tònica escollida i a gaudir!
Alternatives i recomanacions:
· Et recomanem escollir un tipus de tònica neutra per apreciar la sorprenent combinació del Llimonetti i el suc de pinya.
· Pots afegir una rodanxa de pinya al còctel per potenciar un toc més tropical.